Zasady zdrowego odżywiania

Uczniowie technikum żywienia i usług gastronomicznych udoskonalają na zajęciach swoje umiejętności w zakresie  układania pysznych, zdrowych i spersonalizowanych planów żywieniowych.

Uczniowie korzystając z nowych laptopów, doskonalą umiejętności zdobyte teoretycznie, utrwalają normy, zasady zdrowego odżywiania i stylu życia.

Uczą się m.in. jak właściwie  układać jadłospisy dla zakładów żywienia zbiorowego otwartego i zamkniętego oraz tworzą diety indywidualne – dla pacjentów zdrowych, rekonwalescentów, osób różniących się pod względem wieku, wagi, stanu zdrowia, stanu fizjologicznego, wykonywanej pracy i wielu innych wskaźników.

                                                                                  Marta Maciejak

Zespół Szkół Zawodowych im. Stefana Bobrowskiego w Rawiczu

ul. Gen. J. Hallera 12
63-900 Rawicz

Telefon: 65-545-30-72
E-mail: [email protected]

Aktualnie otwarte

BIP  Monitoring ZSZ  Cookies

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Skip to content